ASIX

Introducció

Aquest repositori conté documentació i pràctiques relacionades amb el Grau Superior d’Administració de Sistemes Informàtics en Xarxa, que vaig cursar entre 2017 i 2019. La idea darrere de publicar tot aquest treball és perquè a mi m’hagués agradat tenir documentació d’aquest tipus a l’abast durant el grau superior. Ara doncs, tinc la possibilitat de publicar aquest contingut per a ajudar estudiants d’ASIX o qualsevol persona a qui pugui interessar-li.

Contingut

Responsabilitats

  • La informació continguda al lloc web https://asix.lordwektabyte.cat (el «Servei») només té finalitat d’informació general: en cap cas es fa responsable del que un pugui fer a partir de les documentacions, tutorials o notes presents en aquest espai web.

  • Guillem Solà i Boeck no assumeix cap responsabilitat per errors o omissions en els continguts del Servei. Així mateix, tampoc es fa responsable de possibles actualitzacions del contingut.

  • En cap cas, Guillem Solà i Boeck serà responsable de danys especials, directes, indirectes, conseqüents, incidentals o danys i perjudicis, ja sigui en una acció de contracte, negligència o un altre delicte, derivat o relacionat amb l’ús del Servei o dels continguts del Servei.

  • Guillem Solà i Boeck es reserva el dret d’afegir, esborrar o modificar els continguts del Servei en qualsevol moment sense previ avís.

  • Guillem Solà i Boeck no pot garantir que el lloc web estigui lliure de virus o altres components nocius.

Llicència

Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons si no s’indica el contrari.

Llicència de Creative Commons BY-SA